Đức Trọng Shoppa På Adidas Forum

Redan innan Bad Bunny ägnade adidas en hel del av sin uppmärksamhet åt att säkerställa att forumets återkomst skulle bli en framgång. Men även om de ofta släpptes, var det få som någonsin undergrävt status quo. Detta har gradvis förändrats under de senaste månaderna, och Adidas Forum Skor
:s
senaste iteration är något av en återuppringning till den mycket äldre Y-3 Super Position.



Tack vare ett antal olika öglor kan man haka fast många stämplar på själva skon, några motiv klädda med rött bläck medan andra lämnas tomma för att hålla i linje med den mestadels akromatiska paletten. Herr/Dam Adidas Forum Deras tecken, som studsar från engelska till kinesiska, speglas för att mer exakt efterlikna utskriftsprocessen. Dessutom verkar det som om de tre ränderna som läggs på profilen, såväl som tungans varumärke på temat, är fästa vid sina respektive punkter via kardborre, vilket gör att du kan fördjupa paret in i minsta detalj.

De ikoniska gyllene bågarna, sett högst upp på profilen, sätter tonen för hela färgsättningen. Snabbmatskedjans palett informerar mycket om den övergripande estetiken, med yttersulan, klädseln och kragens accent med träffar av ljust gult. Adidas Forum Rea Avrundning av anslutningen, de tre ränderna längs sidomarkeringen med knallrött, placerade ovanpå en ram som annars är neutral i sina lager av vitt och kräm. Längs medialen är många av dessa armaturer ersatta för marinen, och matchar Eric Emanuels insignier som sitter mittemot ännu en McDonalds-logotyp.

Om du är bekant borde inte mycket här komma som en överraskning. Som helhet är paret ganska diskret, med vitt läder och något gulnat nylon som täcker överdelen. Shoppa på Adidas Forum Sulorna efterliknar denna vintageenergi, medan ränderna kontrasterar i djupt svart, deras paneler prydda med en röd kontrastsöm som passerade varje panels ände. Och trots att den inte är lika lång som inspirationen levererar designen den allmänna idén.

Designad med hjälp av den japanska modemodellen Meru Nukumi, har Forum Low en ren, helvit läderbas och behåller de ursprungliga Forum-elementen som fotledsremmen. Köp Adidas Forum De övre panelerna på sidorna avger en ljus, "Screaming Pink" i mörkret, vilket avviker mycket från det minimalistiska utseendet på förslaget vid första anblicken. För att förstärka sidorna ännu mer dominerar en broderad kursiv adidas-logotyp bakfoten för att störa det skarpa vita lädret samtidigt som det behåller en elegant, mångsidig look.

www.stepsnk.com
 
Liên kết tài trợ:  Thuê xe tự lái